To je to što me zanima!

Metalno tijelo i stereo zvučnici aduti su novog Lenovo telefona

Navodi se kako bi ovo trebao biti Lemon 3 Plus, iako Lemon ime Lenovo koristi u Kini. Uz neke premium značajke i solidnu opremu ovo bi trebao biti primamljiv i atraktivan telefon
Vidi originalni članak

Najave novih uređaja uoči sajma u Barceloni stižu punom parom, a njima se ovih dana pridružio i Lenovo koji je na društvenim mrežama djelomično otkrio svoj novi mobitel.

No, ovo ne bi trebao biti top model, već uređaj sve atraktivnijeg srednjeg ranga s određenim premium značajkama. Iz fotografije se može iščitati kako telefon ima metalno tijelo, a fotografija koja je objavljena u ponedjeljak pokazuje i stereo zvučnike te DolbyAtmos.

Očekuje se telefon s 5,5-inčnim Full HD ekranom te Snapdragon 616 procesorom s osam jezgri i 3 GB RAM-a. Skromnih 16 GB interne memorije trebali bi lako nadomjestiti microSD karticom. Navode se kamere od 13 i 5 megapiksela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • coquelin 18.02.2016.

    Po ovoj slici pozadine vidim da je lenovo postao jos jedna u nizu tvrtki koja zeli sto vjernije iskopirati iphone...jako glupo (ne koristim apple proizvode jer su mi pre zatvoreni,ali ovo je tuzno)

Komentiraj...
Vidi sve komentare