To je to što me zanima!

Microsoft objavio da je preview verzija Windows 8.1 dostupna

Novi Windows 8.1 donosi poboljšane performance, a na konferenciji su predstavljeni novi alati za programere, kao i neke od novih odličnih aplikacija, kao što je Flipboard
Vidi originalni članak

Microsoft je prvog dana Build konferencije namjenjene developerima u San Franciscu objavio dostupnost preview verzije Windows 8.1, prve velike nadogradnje operativnog sustava Windows 8.

Novi Windows 8.1 donosi poboljšane performance, a na konferenciji su predstavljeni novi alati za programere, kao i neke od novih odličnih aplikacija koje dolaze s Windowsima, kao što su Facebook i Flipboard.

- S Windows 8 sustavom smo napravili nove Windowse, stvarajući se ponovno - od chipseta do korisničkog iskustva. To je bila ambiciozna vizija, koju smo s Windows 8.1 nadogradnjom još poboljšali. Windows 8.1 će podržavati najširi mogući raspon tableta i računala i pokazuje kako reagiramo na zahtjeve kupaca - rekla Julie Larson-Green, korporativna potpredsjednica za Windows, koja je Preview predstavila zajedno sa CEO-om Microsofta Steveom Ballmerom.

Od ažuriranje treba istaknuti redizajnirani Windows Store, više mogućnosti za zaradu kao novo iskustvo programerima pri izradi i dizajnu aplikacije koje mogu međusobno surađivati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CptNemo 29.06.2013.

    prestao čitat nakon "odličnih aplikacija kao što su Facebook..." tog spywarea se teže riješiti nego modernih virusa kad je iknorporiran u sustav, a ovi ga još dodatno cementiraju? Brrr..JOŠ jedan od razloga zašto NE instalirati Win 8...

  • Sv Minus 28.06.2013.

    Ekstra ekstra..

  • 27.06.2013.

    odlično

Komentiraj...
Vidi sve komentare