To je to što me zanima!

Microsoft tri mjeseca nakon Sonyja na 10 milijuna Xboxa

Američki div je objavio da će uskoro isporučiti 10 milijuna Xbox One konzola, a optimistični su uoči blagdanske sezone, koja bi trebala dodatno podići prodaju
Vidi originalni članak

Microsoft je objavio kako će "uskoro" isporučiti 10 milijuna Xbox One konzola, a do ove brojke došli su točno tri mjeseca nakon što je Sony objavio da su prodali više od 10 milijuna PlayStationa 4. Za razliku od Sonyja, Microsoftov broj se odnosi na uređaje koje su isporučili trgovcima. 

Sony je u međuvremenu stigao do 13,5 milijuna konzola, no u Microsoftu vjeruju u blagdansku sezonu. 

- Kako ulazimo u blagdansko razdoblje, Xbox One dva tjedna vodi u prodaji konzola nove generacije - navode iz američke kompanije. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pjetro69 17.11.2014.

    playstation je vrh tehnologije za xbox jbt jos vrti igrice na 720 p

  • bokipula 16.11.2014.

    kiki ne pricaj gluposti imas xbox i zatucan si u njega, oba dvoje su dobri svako na svoj nacin s time da playstation je puno kvalitetniji ma sta god ti rekao procitaj malo reference u zadnjih godinu dana

  • kiki111 13.11.2014.

    pricas gluposti ti si jedan zatucanac koji samo zna za playstation.. imo sam x360 i ps3 u isto vrijeme x360 je avion za ps3, a sad imam xbox one koji je tu negdje sa pa4 tesko je rec koji je bolji ali za online igranje nema do xboxa.. a sto se tice joysticka bolje lezi u ruci i nema bolova nakon dugog igranja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare