To je to što me zanima!

Microsoft ugasio Hotmail: Svi računi prebačeni na Outlook

Tvrtka je objavila kako novi Outlook sada ima više od 400 milijuna korisničkih računa. Korisnici svoje Hotmail adrese nisu morali mijenjati, samo su prebačene
Vidi originalni članak

Microsoft je priopćio da su gotovi sa prebacivanjem svih adresa s Hotmaila na poslužitelj Outlook čime je i službeno ugašen popularni Hotmail. 

Tvrtka je objavila kako novi Outlook sada ima više od 400 milijuna korisničkih računa, piše USA Today.

Korisnici svoje Hotmail adrese nisu morali mijenjati nego su one samo preusmjerene na novi poslužitelj elektronske pošte, a cijeli proces trajao je čak šest tjedana.

- Vjerujemo da će ljudi Outlook zavoljeti čak i više nego su voljeli Hotmail - poručili su iz Microsofta i dodali da će i dalje slušati savjete svojih klijenata kako bi doživljaj bio što bolji. 

Outlook se izgledom potpuno razlikuje od Hotmaila koji je predstavljen 1996. godine, a u vlasništvu Microsofta bio je od 1998. godine kada su ga kupili za 400 milijuna dolara. 




 



Idi na 24sata

Komentari 31

  • CommanderEarion 05.05.2013.

    Razocaran sam tim Outlookom!!!!

  • Jyrki23 05.05.2013.

    Gmail nema adova o cemu pricate??? Outlook je zakon i svida mi se ja sam se jos za vrijeme test verzije prebacio na outlook i svidio mi se,a wlm na skype je isto super stvar jer sada mogu razgovarat sa ljudima koji imaju msn acc na skypeu preko smartphona,a preko msn to nije bilo moguce.Sve u svemu ovo je bilo super izvedeno...A i ja sam primjetio da skype ima bolju kvalitetu razgovora nego msn...

  • Rosita_1 05.05.2013.

    Nije mi baš sjeo outlook, draži mi je hotmail.

Komentiraj...
Vidi sve komentare