To je to što me zanima!

Moderno, retro i inovativno: Cactus je auto za svaku priliku

U spoju neobičnog dizajna i suvremene tehnologije dolazi auto s dizelskim euro 6 motorom, zahvalan za svaku priliku. Pogledajte više u videu ispod teksta
Vidi originalni članak

Citroën, lider u inovativnom dizajnu automobila, modelom Cactus stavlja potvrdu ovoj tezi. Mješavinom modernog i retro stila, a opet ničim do sada viđenim najbolje su riječi kojima bismo mogli opisati Cactus. Uz pionirski airbump sustav bočne zaštite na vratima, po čemu ime i asocira na stvarni kaktus, dobili smo vozilo koje u sinergiji neobičnog dizajna i suvremene tehnologije dolazi sa dizelskim motorom euro 6 kategorije, inovativnim dizajnom i zahvalnim vozilom za svaku priliku. Pogledajte više u priloženom videu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Geronimo V 17.03.2015.

    Ponekad je mudro suzdržati se komentara obzirom da su ukusi i pogledi različiti. Btw, odličan auto.

  • expendables 17.03.2015.

    pazi cactusssssssssssssssssss.....hahahahahaha......

  • skodasuperb 16.03.2015.

    koji je i jedan citroen ili uopce francuz zadrzao se na prometnicama u voznom stanju nakon 20 i vise god. kao njemacki automobili i to ponajprije wv i audi, ima nesto malo i to je rijetkost. To je losa kvaliteta kompletne francuske autoindustrije na vidjelu a navodna udobnost je vise napuhana i po nicemu nije udobniji od njemackog ili drugih svjetskih proizvodjaca. Francusko vozilo kad dostigne starost 10 g isto kao wv od 30g .

Komentiraj...
Vidi sve komentare