To je to što me zanima!

Mogli bi ostati bez fotki s Fejsa ne instalirate li ovu aplikaciju

Facebook od vas želi da instalirate aplikaciju Moments na uređaje, kako ne bi ostali bez fotografija koje ste sinkronizirali u privatni album. Na sličan način prislili su nas i da koristimo Messenger
Vidi originalni članak

Facebook će obrisati sve fotografije koje su korisnici sinkronizirali iz matične Facebookove aplikacije, ako ne instaliraju njihovu aplikaciju Moments do 7. srpnja.

Korisnicima su nedavno počeli slati obavijest o ovom potezu. Inače, sinkroniziranje fotografija na Facebooku je opcija koju su uveli još 2012. i mnogi su je koristili jer je nudila neograničeno i automatsko učitavanje fotografija u privatni album kao dobar način backupa fotografija. 

No, automatsko sinkroniziranje je ukinuto u siječnju, a oni koji žele i dalje imati tu opciju moraju instalirati Moments. Ako to ne učinite, sve fotografije koje su vam u tom privatnom albumu će biti izbrisane. Iz Facebooka su poručili da su ih ranije preselili u aplikaciju Moments, a ako želite zadržati fotografije, trebate skinuti aplikaciju i pokrenuti je. Onima koji to ne žele napraviti savjetuju i da mogu svoje fotografije skinuti na računalo. 

Ovo je još jedan u nizu sličnih poteza Facebooka koji ne treba čuditi. Sličnu stvar su napravili i sa Messengerom koji je nekad bio dio Facebooka, a sada je zasebna aplikacija koju koristi više od 900 milijuna ljudi. Najnoviji potez je pomogao aplikaciji Moments da se probije među najpopularnije iOS i Android aplikacije. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 14.06.2016.

    trebat će 2 gb rama samo za njihove aplikacije... ići će na delete.

  • 13.06.2016.

    bmk

  • Zalac 13.06.2016.

    Što je to facebook?

Komentiraj...
Vidi sve komentare