To je to što me zanima!

Musk planira otpustiti 75% zaposlenika? Twitter poručo radnicima: 'Neće biti otkaza'

Washington Post izvijestio je da Musk razmatra otpuštanje u tvrtki, ali je Twitter to demantirao u e-mailu koji je poslan zaposlenicima, javlja Reuters pozivajući se na izvor koji je tu poruku primio.
Vidi originalni članak

Twitter je objavio zaposlenicima da za sada nema planova o otkazima otkako je potpisan ugovor o preuzimanju tvrtke s Elonom Muskom. 

Prema navodima Washington Posta, Elon Musk razmatra masovno otpuštanje u tvrtki i to više od polovine zaposlenika, ali je Twitter to demantirao u e-mailu koji je poslan zaposlenicima, javlja Reuters pozivajući se na izvor koji je tu poruku primio.

'PRELOMIO' Dionice Twittera skočile čak 22 posto nakon što je objavljeno da će ga Elon Musk ipak kupiti

Autor poruke je glavni savjetnik te društvene mreže, Sean Edgett.

Pozivajući se na intervjue i dokumente iz tvrtke, Washington Post objavio je da se Musk planira riješiti gotovo 75% zaposlenika od njih ukupno 7500. Ukidanje radnih mjesta očekuje se u nadolazećim mjesecima, bez obzira tko je vlasnik tvrtke.

PARNICA Sudac je dao vremena Twitteru i Elonu Musku do 28. listopada da zaključe vrijednu transakciju

 Točnije, trenutna uprava Twittera planirala je smanjiti plaće tvrtke za oko 800 milijuna dolara do kraja sljedeće godine, broj koji bi značio odlazak gotovo četvrtine radne snage. .

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marac35 21.10.2022.

    Pa kad Musk preuzme twitter, nema "twitter" što dalje poručiti radnicima, bit će kako Musk kaže. Imamo problema nekakvih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare