To je to što me zanima!

Musk potvrdio novu opciju: Model 3 postao još atraktivniji

Stotine tisuća potencijalnih kupaca Teslinog Modela 3 imat će razlog za odabrati snažniju verziju uz koju će se moći kupiti 'suludo' ubrzanje koje doslovno katapultira automobil.
Vidi originalni članak

Teslin Model 3 već se pokazao iznimno atraktivnim među potencijalnim kupcima, a ovaj električni automobil mogao bi privući i nove nakon što je Elon Musk potvrdio da će njihov najpovoljniji auto imati 'suludi' režim vožnje. 

Ludicrous (suludo) mod vožnje Teslinom Modelu S omogućuje da od 0 do 100 km/h ubrza za samo 2,8 sekundi. Radi se o opciji koja se na najsnažnijoj verziji Tesle mora kupiti (2500 dolara), pa je za vjerovati da će ista situacija biti i kod Modela 3. 

Tesla Motors je krajem ožujka predstavio Model 3 za koji su rekli da će imati ubrzanje do 'stotke' za manje od 6 sekundi. Još nije poznato kolike su baterije u Modelu 3, pa tako ni koliko će biti ubrzanje u ovom režimu. Za to ćemo morati čekati sljedeću detaljniju prezentaciju Teslinog automobila.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • luka31 02.05.2016.

    Hope some model will be available for the British market :D

  • Istaknuti 02.05.2016.

    sad će nesreće biti atraktivnije pogotovo na semaforima 😄😃

  • jluci82 02.05.2016.

    suludo ubrzanje(2.8sekundi do 100km/h je zapravo warp ubrzanje-lol)........da i ekstremno skupi servisi zarade koju tisućicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare