To je to što me zanima!

Na Festivalu autića u Zagrebu zvijezde su BMW i Lamborghini

Glavne teme ovogodišnjeg skupa, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, su stote obljetnice nastanka BMW-a i rođenja Ferruccia Lamborghinija
Vidi originalni članak

Diecast sekcija maketarskog kluba David Schwarz iz Zagreba u prostorijama Zagrebačkog maketarsko-modelarskog saveza, ove subote organizira osmo međunarodno okupljanje sakupljača modela automobila, poznato pod imenom FAZ (Festival autića Zagreb). Na druženju će sudjelovati kolekcionari i ljubitelji iz svih dijelova Hrvatske, kao i gosti iz nekoliko drugih zemalja.

Ovo je druženje već tradicionalno mjesto okupljanja ne samo kolekcionara modela, nego i svih onih koji su zaljubljeni u automobile i automobilizam. Diecast sekcija, okupljena oko tematskog internetskog foruma www.autici.net pripremit će tematsku izložbu modela u raznim omjerima, a bit će organizirane i prodaja te razmjena modela. 

Glavne teme ovogodišnjeg skupa, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, su stote obljetnice nastanka BMW-a i rođenja Ferruccia Lamborghinija, a prisjetit ćemo se i drugih modela koji ove godine slave okrugle jubileje, poput Opel Kadetta i Astre, Toyote Corolle, Mercedes-Benza 540 K, Fiata 124, Alfa Romeo Spidera i drugih. Svi oni koji imaju zanimanja za modele automobila dobrodošli su na ovaj skup, gdje će moći vidjeti najraznovrsnije modele, ponešto i kupiti, a svakako saznati dobiti sve potrebne informacije vezane za ovaj prekrasan hobi. Vrata su otvorena, a ulaz besplatan. Za slučaj kiše organizatori su pripremili nadstrešnice i tende, tako da to nije izgovor za nedolazak! Skup traje do kasnih poslijepodnevnih sati, a druženje kolekcionara nastavlja se i nakon toga. Vidimo se na Šalati!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare