To je to što me zanima!

Na Googleu sada možete sami napraviti svoju virtualnu šetnju

Želite li podijeliti vaša omiljena mjesta, sve što trebate napraviti je izraditi foto sfere na Androidu ili fotoaparatu, spojiti fotografije i objaviti ih kroz novi Googleov alat
Vidi originalni članak

Dosad je bilo prilično teško potpuno dočarati kakav je osjećaj šetnje kroz omiljenu planinsku stazu, no Google je uveo novi alat kojim sami možete napraviti svoju Street View turu. Možete spojiti svoje fotografije i foto sfere mjesta koje će dočarati mjesta koja volite i potom ih podijeliti sa svijetom kroz Google Maps. Naravno, ovo može koristiti i kako bi nekome prikazali vašu kompaniju, kako bi privukli nove klijente. 

Sve što trebate je napraviti foto sfere kroz Android uređaj ili vaš DSLR i podijeliti ih u Views zajednici. Potom morate odabrati vaše fotografije, spojiti ih i objaviti u alatu koji se vidi iznad teksta. 

Iz Googlea navode da ih raduje široka primjena Street View opcije pa će tako udruge za zaštitu okoliša moći dokumentirati određeno područje koje žele zaštititi. Jednako tako otvara se i mogućnost fotografima koji žele dočarati raznolikost određene lokacije, ovisno o dijelu dana, vremenskim uvjetima ili prigodama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare