To je to što me zanima!

Na noge lagane: Ova budilica nemilosrdno tjera iz kreveta

Ljudi, čini se, nikada neće završiti svoju vječnu borbu s buđenjem. Dokaz tomu je još jedna budilica čiji su kreatori već prikupili 80 tisuća dolara na Kickstarteru...
Vidi originalni članak

Giphy


- Dizanje iz kreveta nikada nije bilo lakše. Bez poteškoća stvorite uspješne jutarnje rutine i budite se motivirani, stoji na Kickstarter kampanji 'Ruggieja' tj., kako je zovu njeni autori - 'najbolje budilice na svijetu'. 

Kako bi budilicu mogli plasirati na tržište, oni su putem Kickstartera zatražili 50 tisuća dolara što su prikupili za samo nekoliko dana. Dapače, dosad su prikupili ukupno 81 tisuću američkih dolara, a do kraja kampanje preostalo je još 50 dana. 

Princip na kojemu radi Ruggie zapravo je vrlo jednostavan. Kako bi ugasili budilicu, potrebno je ustati iz kreveta i na njoj stajati tri sekunde kako bi se ugasila. Da stvari budu još zanimljivije, budilica nema 'snooze' tj. opciju odgode. No, ljudi su domišljata vrsta, posebno kada je u pitanju buđenje. Već vidimo kako će mnogi uz krevet uz ovu budilicu imati i ciglu ili dvije čijom će težinom pokušati prevariti budilicu.

Nakon što ju ugasite vlastitom težinom, budilica će 'izgovarati' šale ili motivacijske citate kako bi 'nabrijani' započeli dan i kako se ne bi opet prepustili čarima još uvijek toplog kreveta. 

Ukoliko sami želite poduprijeti projekt tj. kupiti svoj Ruggie, to možete učiniti na Kickstarteru za minimalno 82 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • geomax 11.01.2016.

    stavite budilicu 2 metra od kreveta ili možete bacati 82 dolara na ovakve gluposti

  • Big_Daddy 👊😎 11.01.2016.

    Kako stisne gumbetalo na mobu i alarm budilici tak jednostavno kroner spavalica može stat i na to čudo i zavaljat se natrag u krevetac. Al da je fora fora je, al da se može zaj**** može se :-)

  • Čavoglavi Hrvat 10.01.2016.

    To je prije za djecu. Normalna odrasla osoba zna otic na vrijeme spavat i zna da mora ustat u vrijeme kad zvoni alarm.

Komentiraj...
Vidi sve komentare