To je to što me zanima!

Na WebCampu se okupilo 600 programera iz Hrvatske i regije

Kvalitetna predavanja i raznolikost u pogledu tehnologija i iskustva koju WebCamp pruža, ali i atmosfera su glavni razlozi za ovoliku posjećenost, kaže Miro Svrtan
Vidi originalni članak

WebCamp konferencija u Zagrebu ove godine je okupila više od 600 programera i programerki iz Hrvatske i regije te se pokazala kao najveća regionalna konferencija posvećena web tehnologijama. 

Za organizaciju WebCampa zaslužno je osam korisničkih grupa ode@Six, FrontmanHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska, ZgPHP, Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb. 

- Kad smo krenuli s organizacijom ovogodišnje konferencije nadali smo se većem broju sudionika, ali nismo ni sanjali da ćemo skoro pa utrostručiti broj ljudi. Glavni razlog su svakako kvalitetna predavanja i raznolikost u pogledu tehnologija i iskustva koju WebCamp pruža, ali i sama atmosfera na konferenciji koja je neformalna i daje ljudima priliku da se umreže i povežu - izjavio je Miro Svrtan, organizator WebCampa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DARIJA CRNKOVIĆ 02.11.2013.

    600 programera ...na jednom mjestu ...joj da su se bar dosjetili napravit neki program za našu vladu i sabor kako da nas izvedu iz ove recesije ...tj. da im naprave plan nepotrebnih troškova i ušteda te dodatne nazore i kontrole troškova .....za par mjeseci ne bi bilo javnog duga ....i ova država bi imala zavidan položaj u svijetu

  • CptNemo 30.10.2013.

    Ko za prodavače Zeptera ili Amwaya, nekakvi nadobudni "predavači" i njihove spike, nigdje komada nit' cuge. Za razliku od tako vani za one stvarno nadarene u tom poslu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare