To je to što me zanima!

Na Windaysima raspravljali o 100 dana Milanovićeve Vlade

Sugovornici na Windays Business konferenciji raspravljali su o prvih 100 dana Vlade i rekli da se radi o kratkom razdoblju za dublje analize provedenih mjera
Vidi originalni članak

U diskusiji o 100 dana nove Vlade sugovornici su rekli kako je Vlada donosila dobre odluke, ali i da je riječ o prekratkom vremenskom razdoblju za dublje analize provedenih mjera. Zvonimir Mršić iz Podravke rekao je da je smanjena državna potrošnja, povećan PDV, i smanjen trošak rada za poslodavce. Božo Prka iz PBZ-a naglasio je da je u kratkom roku vraćeno povjerenje investitora u Hrvatsku, a Ivan Vidaković iz Microsofta dodao je da Vladi nedostaje odgovarajuća strategija kojom bi Hrvatska mogla realizirati svoj potencijal. Ivica Mudrinić iz T-HT-a dodao je da je potreban nacionalni konsenzus kako bi se izvukli iz krize i krenuli naprijed. 

Na diskusiji "Život u oblaku postaje stvarnost" raspravljalo se o računalstvu u oblaku,a sugovornici su zaključili da korisnici često nisu svjesni da već dulje vrijeme koriste usluge smještene u računalnom oblaku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare