To je to što me zanima!

Najbolji mobitel na sajmu u Barceloni je modularni LG G5

Fantastični LG G5 u travnju stiže na tržište, a poseban je po tome što će uz njega dolaziti i moduli kojima se mogu proširiti mogućnosti samog pametnog telefona
Vidi originalni članak

Inovativni LG G5 proglašen je najboljim uređajem ovogodišnjeg sajma mobilnih tehnologija u Barceloni.

Novi telefon korejskog diva ovih dana je izazivao najviše reakcija zbog novog modularnog dizajna koji će korisnicima omogućiti da jednostavno dodaju module poput proširenja za kameru i tako dodaju nove mogućnosti telefonu. Naravno, ovo otvara i prostor za dodatne inovacije i nova proširenja u budućnosti. 

- Inicijalne reakcije na naš LG G5 su bile fantastične što je samo po sebi nagrada našim stručnjacima koji su stvorili nešto uistinu inovativno i jedinstveno u svijetu pametnih telefona - rekao je Juno Cho, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Osim modularnog dizajna, LG G5 je na stražnju stranu svog telefona ugradio dvostruku leću koja omogućuje širokokutno fotografiranje za panorame ili grupne fotografije. Telefon inače pogoni novi Snapdragon 820, a na tržištu ga možemo očekivati u travnju.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Ivan Prepelec 27.02.2016.

    dugo sam na lg-u. jos od p350. taj mobitel je bio neuništiv. al doslovno. puna puta je bio u blatu,vodi,pod kotacom traktora,jednom prilikom se vozio na gusjenicama bagera. i nikad nist mu nije bilo. unistio ga google play sa vecim aplikacijama. poslje njega sam imao l4. l5. l7 te l9. ovi su hardverski slabi mobiteli. al opet za l9 po izdržljivosti samo pohvale. sada imam spirita, al iskreno, nekako se bojim sta ce biti ako mi padne. na svemu kvaliteta pada. spominjete samsunga. pa da se i njega taknem. imao sam s3. pao mi je dvaputa i puklo je staklo. softverski strašan mobitel. dok kaska u hardveru. a cini mi se da se to upravo događa sa novim lg-a

  • godzeus 26.02.2016.

    G7 je bez pitanja bolji u svemu. Moduli su gimmick, ništa više. Poanta je stavit najbolju tehnologiju u gotov paket, ne kupovati dodatne module. Nije ni kao da su promislili stvar kad moraš gasiti telefon i premještati bateriju svaki put kad ih ideš zamijeniti.

  • Din_27 26.02.2016.

    Svaka cast,znalci.Nitko ga u Hrvatskoj nije ni vidio jos ali znalci kazu da je s7 bolji.(ma sta znaju ovi u Barceloni)

Komentiraj...
Vidi sve komentare