To je to što me zanima!

Najjeftiniji auti u Hrvatskoj: Može i za manje od 60.000 kn

Dacia i dalje dominira, no većina kupaca njihovih, ali i drugih modela s liste ipak bira nešto skuplje, bogatije opremljene izvedbe ‘najjeftinijih automobila’
Vidi originalni članak

Tražite li najjeftiniji auto bez obzira na sve, posjetite Daciju. Dva njihova modela nalaze se uvjerljivo na vrhu liste najjeftinijih.

Ipak, radi se o “golim” modelima koji su daleko od onih na ovim slikama, imaju čak i crne plastične odbojnike, a takve izvedbe rijetki kupci zaista biraju. Većina se odlučuje na nešto skuplje izvedbe Sandera i Logana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, ovi modeli su realno i jedini ozbiljni obiteljski auti u Top 10, mnogo veći od svih ostalih. I većina drugih  modela u Top 10 su u osnovnoj izvedbi škrto opremljeni, no ima i iznimki. Primjerice, mali Suzuki Celerio u seriji ima radio, klimu i električni paket, i sve to za manje od 70.000 kuna. Drugi suzuki, Swift, pak za neznatno veći iznos nudi snažan motor od 94 KS. Svi auti u top 10 jeftiniji su od 74.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • montello 03.03.2016.

    može se dobro auto naći i za 15.000 kn važno da je motor dobar

  • larks79 03.03.2016.

    Da nek se mi u Hrvatskoj rugamo sa dacijom ,ali oni su prodali nekoliko miliona auta ,voze ih u zemljama gdje je standard daleko veci nego u Hrvatskoj,a mi i dalje nek se rugamo daciji i veliki smo strucnjaci,znalci po pitanju autoindustrije hehe samo na jeziku..a u hrvatskoj se jos niti jedan auto nije proizveo i samo za nas postoji mercedes i bmw..da bas smo mudri...

  • magdallenaa 01.03.2016.

    dacia mi je najgori auto na trzistu...radije bih pjesice

Komentiraj...
Vidi sve komentare