To je to što me zanima!

Cijena leta 18.000 dolara: Ima 6 kupaonica, restoran i batlere

Crystal Skye luksuzni je Boeing 777 prerađen kako bi u nebeskom krstarenju moglo uživati 88 ljudi. Oni će imati vrhunski restoran, batlere, prostrane kupaonice
Vidi originalni članak

Crystal Skye je nebeski kruzer i najluksuzniji putnički avion koji će osigurati putovanje iz snova za svakog od 88 putnika koji će njime letjeti. Najveći privatni avion je prerađena verzija Boeinga 777, kojim inače može letjeti oko 300 ljudi. Njega je naručila kompanija Crystal Cruises koja se dosad fokusirala na luksuzna krstarenja morima. Let ovakvim avionom koštat će oko 18.000 dolara, po osobi, pod uvjetom da skupite barem 70 ljudi koji će htjeti putovati s vama. 

Njih bi mogao motivirati pogled na interijer koji podsjeća na hotele sa pet zvjezdica i jednako bogati jelovnik. U njemu će putnici uživati u velikom restoranu za 24 ljudi, a na usluzi će biti i batleri. 

Svaki putnik moći će uživati u kožnim foteljama koje se pretvaraju u ležajeve, kako bi odmorni stigli na svoja odredišta. Na ležajevima će biti deke od kašmira, pernati jastuci. Udobno smješteni, putnici će imati Wi-Fi vezu i mogućnost telefoniranja bilo gdje u svijetu, a na ekranima od 24 inča moći će se uživati u filmovima, televiziji ili jednostavno gledati prikaz s neke od kamera koje se nalaze izvan aviona. Da vas ne bi ometala buka aviona, imat ćete i Boseove slušalice s tehnologijom poništavanja buke. 

 

U avionu se nalazi šest velikih kupaonica, kakve bi očekivali u hotelima, a ne u avionima. Tu se nalaze velike granitne ploče i umivaonici, no mogao bi vas razočarati nedostatak kabina za tuširanje. 

Kako prenosi Daily Mail, nude se rasporedi od 2, 3 ili 4 tjedna kako bi bogataši željni odmora mogli obići najudaljenija odredišta. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nlo_1 29.09.2017.

    zagadjivaci.

  • Picajzlo Merkurčić 29.09.2017.

    kreveti taman za drmat dok letiš

  • 29.09.2017.

    Pa vecina onih koji bi si priustili ovakav let obicno imaju svoje vlastite avione...tako da je investicija propala po mom misljenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare