To je to što me zanima!

Najnovija opcija mijenja način na koji ćete koristiti Instagram

Osim ljudi, na Instagramu sada možemo pratiti hashtagove, odnosno teme koje nas zanimaju, što bi cijelu aplikaciju trebalo učiniti puno privlačnijom za brojne korisnike
Vidi originalni članak

Instagram je u najnovijoj verziji dobio opciju koja bi mogla biti najznačajnija nadogradnja otkad postoji ova društvena mreža za dijeljenje fotografija. Kao što smo dosad mogli pratiti određene ljude, tako ćemo sada moći pratiti i hashtagove. 

Kako bi vidjeli teme koje nas zanimaju, dosad smo ručno morali tražiti određeni hashtag, koji su ovdje, kao i na Twitteru, jedan od glavnih načina za sortiranje sadržaja. Sada ćemo moći zapratiti neku temu poput #Zagreb ili #Advent i stalno biti u toku s novostima koje objavljuju i drugi korisnici koje inače ne pratimo, što bi u konačnici trebalo učiniti iskustvo korištenja Instagrama još privlačnijim. 

PREGLED GODINE Ovako otkrijte svoje najbolje Instagram fotografije iz 2017.

Da bi zapratili neki hashtag, sve što trebate napraviti je upisati ga u tražilicu i potom kliknuti na plavu ikonu 'follow' (prati). Kad ste zapratili neku temu, vidjet ćete najnovije i najpopularnije objave, ali i sve 'priče' će vam se pokazivati među Instagram Stories. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Karadarko_1 17.12.2017.

    Što će mi taj instant čemu to služi?

  • 14.12.2017.

    Čemu instagram, facebook, twitter, pizdematerine?

  • Nalc_1 14.12.2017.

    A ha. OK. Lijepo. Al još uvijek ga ne mislim instalirati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare