Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Ovako otkrijte svoje najbolje Instagram fotografije iz 2017.

Želite li se prisjetiti vaših najpopularnijih trenutaka s Instagrama već je dostupno nekoliko alata koji će vam uz par klikova prikazati fotografije koje su se najviše svidjele vašim prijateljima

Foto: Beta Labs
1 komentara

Bliži se kraj godine, a to znači i prisjećanje na ono što nam je obilježilo cijelu 2017. godinu. Većinu tih trenutaka i uspomena zabilježili smo i fotografijom i podijelili ih na Instagramu, a zahvaljujući korisnim alatima lako možemo podijeliti i one koji su najviše razveselili naše prijatelje. 

Top Nine je iOS aplikacija koja prilično jednostavno uz par klikova omogućuje da napravite kolaž najpopularnijih Instagram objava iz ove godine, a sve što trebate napraviti je unijeti svoje korisničko ime.  Uz fotografije, moći ćete vidjeti i nekoliko kratkih statističkih pokazatelja, a ovaj kolaž lako možetze podijeliti i na Instagram Stories. 

Ako nemate iOS uređaj, tu je i web alternativa 2017bestnine. Stvar radi identično. Sve što trebate je unijeti svoje korisničko ime i nakon nekoliko trenutaka, ovisno o broju vaših fotografija i trenutnoj navali na servere, dobit ćete kolaž koji možete skinuti kao fotografiju i podijeliti ga ponovno s prijateljima. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message