To je to što me zanima!

Najprostraniji gradski auto: U Hrvatsku stiže novi Baleno

Nakon Vitare Suzuki dobiva još jedan jaki prodajni adut. Novi Baleno ne cilja previše na emocije već na razum i nudi uvjerljivo najviše prostora u gradskoj klasi
Vidi originalni članak

Vitara je pravi prodajni hit, a isto bi mogao postati i novi Baleno. Gradski auto u 4 metra dužine nudi najviše prostora u klasi i to po razumnoj cijeni što bi moglo zainteresirati mnoge kupce. 

Na stražnjoj klupi dovoljno mjesta za noge imaju i visoke osobe a i u širinu je Baleno prostraniji od prosjeka. U prtljažnik stane 355 litara što je rekord klase i rezultat na razini kompaktnog automobila. Unutrašnjosti dominira veliki centralni zaslon osjetljiv na dodir koji je već poznat iz Vitare.

Za pogon osnovnog modela je zadužen poznati 1,2-litreni motor iz Swifta snage 94 KS, a apsolutna novost je trocilindrični turbomotor od jedne litre koji razvija 111 KS. S njime Baleno pojuri čak 200 km/h. Tu je i hibridna izvedba. Prosječna tvornička potrošnja svih modela je između 4 i 4,5 litara. Novi Baleno u Hrvatskoj će stajati od oko 88.000 kuna, a u prodajne salone dolazi u drugoj polovici mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Gutmann 08.06.2016.

    Vidim razne negative komentare u vezi dizajna auta a u biti niti je ružniji niti ljepši od bilo kojeg auto u toj klasi, štoviše čak je dizajnerski ugodniji oku i skladniji od recimo nove Corse, Fieste, Clia, Fabie, Mazde 2 itd... Samo mi se čini da cjenom od 88 000 kuna neće biti prodajni hit. Da je cijena niža 10 000 kuna tj. da ona zapoćinje od 78 000 kuna onda bi to bilo ok...

  • ban jelačić_1 08.06.2016.

    vitara mi se sviđa ali ovo nebi htio ni besplatno

  • volimpršut 08.06.2016.

    ime mu je u skladu dizajna i kompletnog auta,auto je bezveze..

Komentiraj...
Vidi sve komentare