To je to što me zanima!

Najskuplji sudar: Uništili osam Ferrarija, Lamborghini i CL600

Uz skupe jurilice u sudaru u Shimonoseki su sudjelovale i dvije Toyote. Zbog siline sudara stradao je i Mercedes CL600 u suprotnom smjeru kojeg su pogodili dijelovi
Vidi originalni članak

U jednom od najskupljih lančanih sudara, na jugoistoku Japana uništeno je osam Ferrarija, jedan Lamborghini i tri Mercedesa. Uz skupe jurilice u sudaru na autocesti u Shimonoseki su sudjelovale dvije Toyote. Zbog siline sudara stradao je i Mercedes CL600 u suprotnom smjeru kojeg su pogodili dijelovi. U bolnici je nakon nesreće završilo deset ljudi, piše CNN.

Vozači su vozili prema Hirošimi, a kada je jedan od vozača Ferrarija htio promijeniti traku, što nije uspio te je udario u zaštitnu ogradu na cesti. Pokušavajući zaobići Ferrari vozači drugih vozila su se međusobno sudarali. 

Procjenjuju kako je nastala šteta oko milijun dolara. Iz policije nisu rekli kolika je točna šteta, no nekoliko je automobila potpuno uništeno.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • nefer 05.12.2011.

    3.8 miliuna dolara

  • user_47870 05.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_114130 05.12.2011.

    auuu, što niste napisali "napomena: šokantne fotografije" ;:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare