To je to što me zanima!

Najstarija kćer obitelji Jelušić savladala trikove uređenja!

Budući da najstarijoj kćeri Barbari soba predstavlja dnevni boravak, radnu i spavaću sobu, pokušala je vizualno odvojiti ta tri dijela. Evo kako je Barbara točno zamislila uređenje svoje sobe
Vidi originalni članak

Mnogi investitori koji su prošli kroz avanturu gradnje vlastite kuće znaju da je najviše posla prije kraja. Tako su Renata i Marko Jelušić zaokupljeni brojnim zadatcima i nepredviđenim situacijama na i oko gradilišta, stoga su njihove tri kćeri preuzele dio obaveza s popisa. Unutar zadanog roditeljskog budžeta su prema svojim željama i potrebama uredile svoje sobe. Zadatak im nije teško pao jer su ideje prikupljale na internetu i časopisima za uređenje interijera još otkako se kuća počela graditi. Zanimljive slike su skupljale i pustile da se vizija iskristalizira. One najzanimljivije ideje prolazile su kroz obiteljski konsenzus, a roditelji bi predložili i svoje ideje. 

Na gornjoj etaži nalazit će se sve tri sobe djevojaka, a soba najstarije kćeri je najveća i opremljena kupaonicom i malom kuhinjom kako bi se u budućnosti mogla odvojiti u zaseban apartman u kući. Budući da najstarijoj kćeri Barbari soba predstavlja dnevni boravak, radnu i spavaću sobu, pokušala je vizualno odvojiti ta tri dijela. Evo kako je Barbara točno zamislila uređenje svoje sobe:

«Područje 'dnevna soba' će biti oko kauča. Želim da mi taj kutak bude šaren i udoban, pa ću ga obojiti u zeleno, staviti police, velike slike i visoku podnu lampu za čitanje. Taj kut je pokraj staklene stijene - izlaza na terasu kako bi imao što više svjetla. Između njega i kreveta su police za knjige. U jednom kutu sobe se nalazi i mala kupaonica. Njene vanjske zidove ću obojiti u jarku plavu boju nanesenu s efektom starog zida. Ostatak površine zidova sobe je bijeli, a parket blijedo-sivo-žuti. Tako sam dobila opuštajuću i vedru karipsku paletu zelene, plave, bijele i boje pijeska. Stavit ću zlatne, narančaste i ljubičaste detalje. Ormar za odjeću sam stavila u najmračniji dio sobe, kraj vrata. Radni stol je ispred prozora, sa staklenom stijenom s lijeve strane za što više svjetla!"

Po svemu sudeći, Barbara Jelušić je savladala trikove uređenja interijera i maksimalno iskoristila prostor koji ima na raspolaganju. 

Detalje će dodavati "u hodu" nakon useljenja kada počne osjećati prostor. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ajika 12.10.2013.

    Lako ti je sredit kad imas love :)

  • cassini 12.10.2013.

    a neš ti posla....već ste disadni s tom "niskom kućom"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare