To je to što me zanima!

Najveća svemirska bitka: Više od 4000 pilota borilo se u Eveu

U jednom trenutku je čak 4070 brodova bilo usred bitke za područje u svemiru Eve Onlinea koje se naziva Fountain. Developeri CCP tamo su ubacili vrijedne mjesece
Vidi originalni članak

Više od 4000 brodova u jednom se trenutku noćas borilo u najvećoj svemirskoj bitki u nekoj igri. Eve Online je stalno živući svemir i često ruši rekorde u masovnim bitkama. Erlendur S. Thorsteinsson iz CCP-a, tvrtke koja je napravila ovu svemirsku igru, na Twitteru je napisao kako je vrhunac bio 4070 pilota. 

Što se same bitke tiče, dva saveza, CFC i TEST Allianca Please Ignore bore se oko područja koje se naziva Fountain, a u koje je CCP nedavno ubacio nekoliko vrijednih mjeseca. Mashable prenosi kako je CFC iz borbe izašao kao pobjednik, a članovi TEST-a povukli su se u područje pod nazivom Delve, no oni su na svom forumu napisali kako i nisu mislili pobijediti. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • CptNemo 07.08.2013.

    Nije bilo "noćas" nego odoka prije tjedan dana. Laaaggggg je bio očajan. Zahvaljujući i našim "providerima" , a nit njihovi serveri nisu računali na tako nešto.

  • MarinoLucic00 04.08.2013.

    ja ostao 3 :(

  • 2N3055 30.07.2013.

    Igrice ko igrice, opijum za one koji nemaju što pametnije raditi. Nije toliki problem u gubljenju vremena koliko u gubljenju osjećaja za stvarnost i stvaranje ovisnosti. Mnogi zaljubljenici u igrice prije ili kasnije završe na psihijatriji. Zato: oprez! Zbog takvih gluposti ne isplati se uništiti si zdravlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare