To je to što me zanima!

Najveći na svijetu: Upoznajte televizor od 10 milijuna kuna!

Veći od gola: Titan Zeusom upravlja se pokretima ruke, a dok gleda utakmicu, gledatelj ima dojam kao da je na stadionu. Uređaj prikazuje sliku 4K rezolucije
Vidi originalni članak

Budući da je težak oko tonu , možda ga nije baš najpametnije postaviti na zid. Ali treba vam zid dimenzija 9x5 metara . Ako nemate, stane u dvorište pa utakmice s vama može gledati cijelo susjedstvo.

Za koju god opciju se odlučite, nakon što televizor Titan Zeus platite deset milijuna kuna, iz britanske tvrtke su uvjereni da nećete požaliti. Najveći TV na svijetu ima dijagonalu 1030 centimetara , a toliko je moćan da na njemu možete paralelno gledati 20 različitih kanala. Prikazuje sliku 4K rezolucije.

Dimenzijama je veći i od nogometnog gola.

- Najbolji britanski stručnjaci razvijali su ovaj televizor šest mjeseci . Željeli smo ponuditi nešto senzacionalno i u tome smo uspjeli - rekao je Anthony Ganjou , direktor Titana, i dodao da će tvrtka uskoro u prodaju pustiti manje , povoljnije modele po cijeni od "samo" milijun kuna.

Divovski Zeus bit će proizveden u samo četiri primjerka , od kojih su dva već prodana . Jedan će postaviti na krov hotela u Cannesu za filmski festival, a drugi je naručio jedan britanski milijarder i namjerava ga postaviti na dno bazena . Kako ga namjerava gledati, nije objasnio. Za one koji nemaju bazen, kad se ne koristi, Zeus može prikazivati golemi akvarij s tropskim ribicama kako bi dodatno uljepšao prostor.

Sliku prikazuje u 65 milijardi boja , a ekran se u svakom trenutku prilagođava osvjetljenju u sobi.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • ella1234xD 13.06.2014.

    Slovenija je u medijima objavila da samo jedan ovakav proizvod zadovoljava potrebe cijele države ..na sjednici vlade otvorenoj za sedmu silu raspravlja se o financiranju projekta iz EU fondova .

  • gazimar 13.06.2014.

    Za 5 godina bude jeftiniji. Onda si ga bum kupil.

  • ĐonBuby 12.06.2014.

    brutalno za gledat pornjavu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare