To je to što me zanima!

Nakon dozvole Hakoma, HT je zaključio preuzimanje evoTV-a

Zaključenje transakcije uslijedilo je nakon jučerašnje odluke HAKOM-a kojom je HT-u omogućeno preuzimanje HP Produkcije d.o.o., pružatelja Evo TV usluge.
Vidi originalni članak

Hrvatski telekom (HT) u četvrtak je s HP-Hrvatskom poštom zaključio transakciju kupnje potpunog udjela u društvu HP Produkcija d.o.o., pružatelju evotv usluge, izvijestili su u iz HT-a.

"Struktura transakcije kupnje HP Produkcije d.o.o. uključuje plaćanje kupovne cijene dijelom u novcu, a dijelom prijenosom određenih nekretnina HT-a, kao i prijenos vlasničkog udjela HT-a od 30,29 posto u HP d.o.o. Mostar, Federacija Bosne i Hercegovine, društvu koje obavlja poštanske usluge, na HP-Hrvatsku poštu", kažu iz HT-a.

Zaključenje transakcije uslijedilo je nakon jučerašnje odluke HAKOM-a kojom je HT-u omogućeno preuzimanje HP Produkcije d.o.o., pružatelja Evo TV usluge.

HP Produkcija d.o.o. nastavlja poslovati kao tvrtka-kćer HT-a, a namjera je HT-a daljnji razvoj i unaprjeđenje Evo TV usluge, poručuju iz HT-a, pri čemu ni danas ne navode iznos transakcije, kao ni detalje o nekretninama koje prenose.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Rocking Roller 04.03.2019.

    Taman mislio uzeti Evo... Sad nema šanse. S tim HT-om ne bih imao posla da nude ne znam što.

  • SrećkoŠoić 02.03.2019.

    Gamad kriminalna, preko "središnje javne nabave" dali su lopovskom T-Com-u ugovor za fiksnu telefoniju i internet na 3 godine, premda je A1 duplo jeftiniji. Ustanova u kojoj moj poznanik radi plaćala je dosad cca 1000kn mjesečno telekom usluge T-Com-u. Nakon isteka ugovora, morali su kao obveznici "središnje javne nabave" potpisati novi 3-godišnji ugovor i sad plaćaju cca 1400kn, a opseg usluga i pogodnosti im je drastično smanjen. Zatražili su i ponudu A1, koja im je nudila veći opseg usluga i pogodnosti za cca 700kn. Strašan kriminal o kojem nitko ne govori!

  • Kis00 01.03.2019.

    IPTV 60 kuna mjesecno i svi moguci programi cjelog svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare