To je to što me zanima!

Nakon Londona, Xiaomi će i u Zagrebu otvoriti svoj Mi Store

Kao što ih ima Apple, i kineski div Xiaomi, koji je četvrti proizvođač na svijetu otvara vlastite specijalizirane trgovine, a u Zagrebu će sredinom prosinca otvoriti drugi u ovom dijelu Europe
Vidi originalni članak

Samo nekoliko tjedana nakon što su otvorili prvi Mi Store u Londonu, kineski div Xiaomi otvorit će svoj specijalizirani dućan u Zagreb, kao što ih ima i Apple. Bit će to prvi Xiaomijev dućan u Hrvatskoj i drugi u ovom dijelu Europe, a kako se doznaje otvorit će ga 13. prosinca u zagrebačkom Arena Centru. 

Uz najnovije modele telefona, tako će na jednom mjestu ponuditi i periferiju za mobilne uređaje, robotske usisivače, četkice za zube te cijeli niz pametnih uređaja. 

Iza otvaranje austrijskog i zagrebačkog dućana stoji tvrtka Bijelić Co iz koje navode kako je Xiaomi već u trećem kvartalu ove godine ostvario cilj isporuke 100 milijuna telefona u ovoj godini.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sachs 05.12.2018.

    Ništa od tih kineskih mobitela, imao par komada, ali nije to to, loša izrada, jadna plastika, za dva tjedna počinje štekanje. Sad imam Nokiu 6.1, mobitel košta 2000 kn, a napravljen je kao da je 5000 kn. Tenk. Isto vrijedi i za Samsung i LG, svaka čast kinezima što su se progurali, ali će uvijek bit ispod ostalih. Da, znam da se i ostali mobiteli proizvode u Kini, ali zna se na šta sam mislio.

  • Ragnarr 02.12.2018.

    Eto meni Stratosa 👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare