To je to što me zanima!

Nakon PES-a stigla i FIFA 14: Tko je bolji u novom dvoboju?

Već se godinama u ovo vrijeme tradicionalno vodi ista bitka, 'Koja je igra bolja, Fifa ili PES?'. Obje su igre ove godine prošle značajne dorade u samoj mehanici igranja
Vidi originalni članak

Nakon što je nedavno izašao Pro Evolution Soccer 14, od jučer je svugdje dostupna i nova FIFA 14, koja je dobila niz poboljšanja u pucanju, pokretima, fizici lopte, a nedavno je proglašena i najboljom sportskom igrom na Gamescom konferenciji. 

Guardian je nedavno u recenziji PES-u dao četiri zvjezdice,a isto je dobila i FIFA. Iako PES svake godine sve više napreduje, a FIFA ne toliko, kažu da je FIFA i dalje bolja i bogatija. PES i Konami i dalje zaostaju za Electronic Artsom u licenciranju, ali uz prava na Ligu prvaka i editiranje igrača mogu snažno uzvratiti, navodi Independent. Što se tiče mehanike kretanja igrača, dodaju da je i dalje PES teži za svladati, a ove godine je i puno bogatiji u grafici, iako i dalje ima nedostataka. Izbornici i navigacija kroz obje igre je dorađena i jednostavnija, a online igranju FIFA i dalje dominira. T3 je pak prilično neodlučan između obje igre i savjetuje onima koji žele brzu i akcijsku igru da uzmu Fifu, dok bi oni željni strategije trebali razmisliti o PES-u.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • elite_army 09.10.2013.

    Igram fifu vec nekih 10 godina, i mogu reci da po meni je jedna od boljih 2012 od tad na dalje mi se igra ne svida, dosta toga su zakomplicirali i nije dobro napravljeno barem meni, a pes sam igrao i nije mi nikako ni za usporedivati sa fifom, jednio taj neki stari nastavak od 2006 valjda . vidjet cemo mozda je fifa 14 konacno opet nesto dobro !

  • kiki_vkci 01.10.2013.

    Ma Fifa je ipak bolja, prošle godine sam prešao na fifu i nisam požalio, sad se ne mogu skinit sa Fifa Ultimate Teama

  • đuro kojotovski 30.09.2013.

    po ovom videu što je u članku, novi PES je na razini FIFE 2002, zadnje koju sam igrao.. lica samih igrača su ružna, čak su i Riberyja uspjeli poružniti.. ali meni svejedno koja je bolja, ne igram Fifu već 11 godina a PES nisam nikad ni pokušavao igrati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare