To je to što me zanima!

Xbox One u prodaji, konzolu u New Yorku čekao čak 35 sati

PlayStation 4 prodaje se već tjedan dana, a u 13 zemalja od petka je stigao Xbox One. Koja će se konzola sljedeće generacije više svidjeti kupcima tek treba vidjeti
Vidi originalni članak

Microsoftova konzola Xbox One krenula je noćas u prodaju u 13 zemalja, u kojima su se brojni fanovi gurali u redovima kako bi među prvima dobili igraću konzolu sljedeće generacije. 

Hrvatska nije među njima, a fanovi će se za uređaj morati snalaziti kao što je bilo i u slučaju prethodnika. 

U Velikoj Britaniji je konzola krenula u prodaju u 500 trgovina od ponoći, a Daily Mail piše kako trgovci strahuju od nestašica, usprkos cijeni od 430 funti. U SAD-u je konzola 100 dolara skuplja od PlayStationa, ali prvenstveno jer uz nju dolazi i Kinect. Prvi kupac konzole u Britaniji bio je Charlie Pulbrook u Londonu, a tamo će fanovi tek sljedeći tjedan moći kupiti PlayStation 4. 

Prvi kupac konzole u New Yorku bio je Hanoi de Los Angeles, koji je na uređaj čekao 35 sati. Nije ju unaprijed naručio već je došao u srijedu pred trgovinu, a ubrzo nakon njega su počeli pristizati i drugi kupci, no gužva se počela stvarati tek pred samo lansiranje konzole. Za Tech Radar je ispričao kako ga za Xbox prvenstveno zanimaju Call of Duty: Ghosts, novi Assassin's Creed te Killer Instinct. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • F***** Noob 25.11.2013.

    Lik na drugoj slici je stvarno LUD ... hahahahaha

  • strmi007 24.11.2013.

    ps4 all the way

  • god of war 23.11.2013.

    obadvije su konzole impresivne, posebno xbox s voice comadom, doista impresivno....sad, kad bi imao izbora koju cu, pa osobno cu ps4...prva konzola je ps bila i ostat ce, iako sam na bratovoj xbox konzoli odlicno igrao forzu, CoD, posebice mi se svidja u xboxa je game pad..odlicno glatko ciljanje u CoD-u, posebice one u daljini, sto je meni na ps3 gamepadu u battlefieldu 3 mp-u nemoguce, sto me iritira kao bradavica na splovilu, grrrrrr...... al sve u svemu, za sad je ps4 al nikad se ne zna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare