To je to što me zanima!

Nakon Twittera i Instagrama Kim odlučila pokoriti i Vine

"Kraljica društvenih mreža" Kim Kardashian odlučila je zavladati i na Vineu, a u jako kratkom vremenu prikupila je 800.000 pratitelja i gomilu pregleda klipova
Vidi originalni članak

Nakon mnogih slavnih zvijezda i Kim Kardashian se napokon pridružila Vine obitelji, javlja Cosmopolitan. Poznata kao kraljica društvenih mreža, nesumnjivo će i na ovoj naći svoju publiku. 

U vrlo kratkom vremenu prikupila je skoro 800.000 pratitelja, a njezin prvi video korisnici su vidjeli preko dva milijuna puta što se opasno približava rekordu koji drži američki reper Bobby Shmurda čiji je video pogledan 3,3 milijuna puta. 

Vine je svoju premijeru imao prije dvije godine kada je Twitter odlučio dodati i videa na svoju mrežu, a danas ima preko 1,5 milijarde pregleda dnevno.  Zbog brzog rasta i popularnosti među korisnicima, Vine je danas samostalna mreža za sebe. Omogućava korisnicima da snime kratki video od šest sekundi te ga uploadaju i dijele s ostalim korisnicima. 


Idi na 24sata

Komentari 17

  • AnonymAnus 17.04.2015.

    Pa dobro kog vise boli ona stvar sta radi propala porno zvijezda, sta je ona napravila u svom zivotu da je vrijedno spomena, ajde kad se pise o pjevacima ili glumcima to mi je jos shvatljivo jer njihov doprinos je vidljiv ali ova, pa ko je to, sta ona radi, cim se ona bavi???

  • ispravak_navoda 16.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • CUKRENA. 15.04.2015.

    Ma daj, to su većinom klinke kojima je fora pratiti neku poznatu osobu da se imaju s čim pohvaliti jedna drugoj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare