To je to što me zanima!

Napokon: Netflix od danas možemo gledati i u Hrvatskoj

Popularni streaming servis od danas je dostupan u 130 novih zemalja, a među njima je i Hrvatska. Standardni paket sa streamingom u HD rezoluciji stoji 10 eura
Vidi originalni članak

Direktor Netflixa Reed Hastings objavio je u srijedu na CES-u kako je njihov streaming servis odsad dostupan u 130 novih zemalja, među kojima je napokon i Hrvatska.

Na toj velikoj listi našla su se i golema tržišta poput Rusije, Indije ili Južne Koreje, a uz njih ćemo i mi moći uživati u novim filmovima i televizijskim serijama iz Netflixove produkcije (poput Jessice Jones, Kuće od karata, Daredevila...)

Poznate su i cijene Netflixovih paketa uz prvi mjesec besplatnog korištenja:

  • Osnovni - 7,99 eura (standardna rezolucija i podrška za jedan ekran)
  • Standardni - 9,99 eura (HD i dva ekrana)
  • Premium - 11,99 eura (Ultra HD i 4 ekrana istovremeno)


Ovim golemim proširenjem, najpopularniji streaming servis sada je dostupan u 190 zemalja globalno, a tržišta na kojima ih još neko vrijeme neće biti su Kina, Krim, Sjeverna Koreja i Sirija zbog restrikcija koje nameće američka vlada. Na područjima gdje Netflix nema prava na distribuciju neke serije također neće možda biti dostupne, no navode da rade na tome da sve originalne sadržaje mogu prikazivati i na takvim tržištima.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Vražji Vrag 07.01.2016.

    Kako će sada to država regulirati?

  • Jim Clark 07.01.2016.

    No thanks, I love Kickass Torrent :D

  • Roko zuzo 07.01.2016.

    a ne kuzim cemu ovo, iovak ionak imam kabelsku a na internetu gledam sve filmove koje pozelim, koji vrag ce mi netfliks, ko to uzme je fkt blesav u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare