To je to što me zanima!

Napravili uređaj i aplikaciju za obuku pasa i osvojili 40.000 kn

Canelio je na WinDays 16 konferenciji proglašen najboljim projektom ovogodišnjeg programa Software Startup Academy, koji Microsoft organizira već četvrtu godinu
Vidi originalni članak

Canelio je sustav koji uključuje uređaj i aplikaciju kojima se može psa trenirati puno brže i učinkovitije, a njegovi autori Tomislav i Vjeran Fistrić zahvaljujući kreativnoj ideji pobjednici su ovogodišnjeg Software StartUP Academy natjecanja koje organizira Microsoft Hrvatska. Pobjednici su proglašeni na WinDays 16 konferenciji, a 40.000 kuna za prvo mjesto omogućit će im implementaciju njihove ideje. 

- Kako smo brat i ja i sami vlasnici pasa, ideja za Canelio je proizašla iz vlastite potrebe za edukacijom naših ljubimaca, no vjerujemo da će aplikacija oduševiti i sve druge ljubitelje pasa - rekao je Tomislav Fistrić koji je dodao da ih sad čeka puno posla i lansiranje projekta na tržište. 

Canelio kliker izgleda kao i obični klikeri koji se koriste u obuci pasa, no on ima i dodatnu mogućnost statističkog praćenja uspjeha na aplikaciji. Uz to, svaka nova vještina koju pas nauči moći će se podijeliti.

- Čestitam ovogodišnjim pobjednicima, timu Canelio, koji su se svojom odličnom idejom i planom njezine realizacije istaknuli među 7 finalista - izjavila je Nina Šindija voditeljica projekta za studentsku i startup zajednicu Microsoft CEE Multicountry regije. Dodala je kako je ove godine Software Startup Academy bilo prijavljeno više od 500 studenata koji su razvijali svoje ideje uz pomoć mentora i stručnjaka iz poslovnog i IT svijeta. Po prvi puta, ovogodišnji finalisti, točnije njih sedam – Canelio, Juvo – Home Friend, OninO, Palester, Pin List, Vjenacanje.com, Serene – imalo je svoj promotivni štand na WinDays16 konferencij

Idi na 24sata

Komentari 4

  • istox 30.04.2016.

    kad ih vidim ovako sretne i vesele, dođe mi da i ja kupim kozu

  • stoposto hrvat 30.04.2016.

    treba napraviti aplikaciju da nemoras ici raditi kad ti se neda...nego kao oni u saboru i vladi nedodju i budu jos placeni za to !!!!

  • Pegas 30.04.2016.

    Budaletine obicne

Komentiraj...
Vidi sve komentare