To je to što me zanima!

Ne želite vidjeti reklame na Netflixu? Ovako to isključite!

Svi korisnici automatski su na Netflixu uključeni u testiranje novih opcija, a jedna od njih je prikazivanje oglasa, odnosno najava za Netflixove sadržaje koji se prikazuju malom broju korisnika koje su uključili u test
Vidi originalni članak

Osim odličnih sadržaja, sloboda od reklama jedan je od glavnih razloga uživanja u Netflixu. Međutim američki streaming servis odlučio je da bi nam ipak mogli prikazati oglase te su između epizoda različitih serija koje gledamo počeli prikazivati reklame za vlastite emisije. 

SNIMALI SPLIT I ZRĆE Španjolci žele tužiti Netflix: U Hrvatskoj snimali film o Ibizi

Radi se o njihovom testu u kojem prikazuju samo svoj sadržaj i to na jako malom dijelu korisnika, međutim svi su korisnici automatski uključeni i mogli bi biti meta oglasa. 

No jednostavno možete isključiti testiranje reklama, ali i svih drugih testova koje bi Netflix mogao nuditi. 

'ON JE PREDATOR' Netflix dao otkaz Spaceyu, ne žele imati više ništa s njime

Da bi to napravili, trebate ući u Netflix kroz neki internetski preglednik (ne u aplikaciji) te kliknuti na izbornik i postavke računa (Account). Ovdje ćete vidjeti listu različitih opcija, među kojima je sudjelovanje u testovima (Test participation). Jednostavnim klikom možete isključiti opciju  (prebacite na OFF) da vas se uključuje u testove i nove mogućnosti. 

To je samo privremena mjera u slučaju da Netflix nakon nekog vremena odluči ovakvo prikazivanje oglasa postaviti kao standardnu funkciju za svakog korisnika, prenosi CNet.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ispravak_navoda 17.09.2018.

    Koja katastrofa xD izgradili platformu sa sadrzajem on demad i sa nula reklama, a sad kad imaju korisnike daj uz pretplatu jos i reklame xD treba vidit da nije neko od nasih otpustenih sa HRTa dobio posao tamo pa im puni glavu pametnim idejama....

  • srletron 17.09.2018.

    u jednom filmu koji traje recimo 1 i pol sata utrpaju reklame i onda umjesto da film traje 1 i pol sata traje 2 i pol sata. Sat vremena moram kasnije ići spavati samo zato što film sa reklamom traje toliko. zbog njih izdubim sat života

  • Drivo_2 16.09.2018.

    Pitam se,koja korist od reklama.Troše tolike novce na to,a nitko ne kupuje iz inata taj proizvod. Uvjerio sam se puno puta,da reklamirani proizvod nije ono što oni prikazuju.Korist od reklama ima SAMO TV ili novine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare