To je to što me zanima!

Nebeska palača: Potrošio 600 milijuna $ da uredi Boeing 747

Cijeli putnički zrakoplov, koji prima stotine putnika, za bogatog tajkuna pretvoren je u luksuzni dom sa spavaćim sobama, dnevnim boravcima i velikim restoranom
Vidi originalni članak

Boeing 747 može prevesti do 600 ljudi, ali ovaj je posebno osmišljen za samo jednu osobu, nepoznatog, ali moćnog i bogatog tajkuna. Cijeli putnički zrakoplov pretvoren je u luksuzni dom sa spavaćim sobama, dnevnim boravcima i velikim restoranom. Procjenjuje se da je sve to stajalo vrtoglavih 600 milijuna dolara (4,2 milijarde kuna). 

Pretpostavlja se da će vlasnik aviona primati i goste s obzirom da je dao izgraditi ogroman restoran gdje svi mogu uživati u svježim obrocima, a požele li odspavati, na raspolaganju im je osam udobnih ležaja.

Profimedia


Prerade na avionu trajale su tri godine, a budući vlasnik na raspolaganju će imati ogromnu spavaću sobu, dok je na gornjoj palubi još osam ležajeva.  

Profimedia

Uz blagovaonicu za 14 osoba, u zrakoplovu je i velika prostorija za poslovne sastanke, a gosti također neće biti uskraćeni za luksuz. Tako će i njihove sobe imati uredski prostor za sastanke.  

Profimedia

I dok Boeing 747-8 inače može prevoziti 450 putnika, ovako modificiran namijenjen je za vlasnika i njegove sretne goste. Avion je inače uredila i opremila tvrtka Greenpoint Technologies. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • djberg34 24.04.2015.

    glupost,nebi kupio ni da imam te peneze,a 600 bilijona ga nece spasiti kad bu se to nakiceno gvano rusilo negdje u more hahaha,totalna bedastoca,zasto bi dao siromasnima nek se snalaze,mozda je i on bio siromasan pa se covjek u zivotu snasao,sta znaci ako si siromasan da te netko mora cijeli zivot pomagat i vuci ko parazita za sobom,snadi se druze kako znas i umijes

  • hende007 23.04.2015.

    Da su ga lijepo uredili, jesu, ali toliki novac dati, ipak pretjerano.

  • ..................... 23.04.2015.

    ma daj treba napraviti napraviti raciju na tog smetlara i razdijelit to bogatstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare