To je to što me zanima!

Nebeski penthouse: Cijena leta iznosi 'sitnih' 130.000 kuna...

Za izgradnju najluksuznijeg privatnog aviona na svijetu, 2-DEER, potrošeno je oko 230 milijuna dolara. Vrhunska tehnologija, velika spavaća soba i prostor za 40 putnika ostavljaju bez daha...
Vidi originalni članak

Boeing 787 Dreamliner može prevesti između 240 i 340 ljudi kada ga za uobičajene svrhe koristi neki od avioprijevoznika, no namjena ovog aviona ipak je nešto drugačija.

Riječ je o najskupljem privatnom zrakoplovu na svijetu, čija je izgradnja stajala oko 230 milijuna dolara.

Predstavljen je na Dubai Air Showu. Pri ulasku u avion prolazi se kroz predvorje koje vodi do prekrasnog hodnika, a zatim se dolazi u glavni lobby za 16 osoba, koji je pun udobnih fotelja i lazy bagova, odnosno jastuka za sjedenje.

Glavni lounge ima dva velika blagovaonska stola, a obroke priprema, naravno, privatni kuhar. Nakon obilnog obroka, pravo je vrijeme za opuštanje uz neki dobar film - u privatnom kinu.

Spavaća soba ima svoju kupaonicu u kojoj se može uživati u toploj kupki tijekom leta. Cijena leta? 'Sitnica', 20 tisuća dolara (oko 130 tisuća kuna).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 24.11.2017.

    Mislim da bi nasa vlada po hitnom postupku trebala uzeti u razmatranje kupnju barem jednog komada za nase uhljebe i politicare. Pa ipak je njihov posao naporan i treba im i "malo" luksuza a ne da se voze po svijetu ko kakva sirotinja.

  • x00x 23.11.2017.

    to narucis za ZG-ST

  • željkopz 23.11.2017.

    Kupujem ga ako je elegance i dobro amortizira turbulencije 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare