To je to što me zanima!

Neće biti samo za Kinu? Nokia 6 možda stiže i na naša tržišta

Nokia 6 je predstavljena prije nekoliko dana, ali kao telefon samo za kinesko tržište. No, novi model na certificiranju i Nokijina objava na Facebooku potaknuli su nadu među fanovima
Vidi originalni članak

Finski HMD Global prije nekoliko dana je predstavio Nokiju 6 kao svoju prvu Android Nokiju, ali samo za kinesko tržište. No, kako se čini telefon bi mogao dobiti i verziju za ostala tržišta. 

Kako prenosi GSM Arena, nova verzija telefona prolazila je Bluetooth certificiranje i moguće je da će taj model TA-1003 (kineski je TA-1000) biti verzija koju bi Nokia mogla prikazati u Barceloni na Mobile World Congressu. 

No nove "potvrde" tome stigle su i iz same Nokije. HMD Global je ranije najavio da ćemo vidjeti više pametnih telefona iz ove godine, a Nokia je na Facebooku objavila post u kojem su uz video o Nokiji 6 najavili kako više novosti stiže 26. veljače. To je dan uoči početka ovogodišnjeg MWC-a u Barceloni, ali iz samog posta nije jasno hoće li Nokia 6 biti predstavljena na sajmu ili ćemo dobiti još neke modele. 

Nokia 6 je telefon srednjeg ranga, koji dolazi s 5,5-inčnim ekranom, Snapdragon 430 procesorom i 4 GB RAM-a te 64 GB interne memorije. Kamere snimaju fotografije od 16 i 8 megapiksela, a kapacitet baterije je 3000 mAh. Cijena telefona je je oko 245 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zagor78 14.01.2017.

    NOKIA je zakon, kad dode ovaj model kupujem odmah...

  • Gutmann 11.01.2017.

    Više me zanima dali će izbaciti kakav napredniji klasični telefon s tipkovnicom te s podrškom za 3G mrežu i min. 2.0 mpx kamerom. Smart telefoni me ne zanimaju a i tržište je prezasićeno, međutim ako se želi kupiti bolji klasični telefon toga jednostavno više nema na tržištu i tu bi trebali nešto ponuditi za nas koji volim mobitele s fizičkim tipkama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare