To je to što me zanima!

Nije Kim: Ova zvijezda oborila je svjetski rekord u selfijima

Selfiji su morali uključivati punu sliku lica i vrata te nisu smjeli biti mutni. Nekoliko selfija je diskvalificirano, ali ukupno 105 je prihvaćeno što je bilo dovoljno za rekord
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda Dwayne Johnson ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda i to zahvaljujući selfijima. U tri minute uslikao je čak 105 selfija i time zaslužio svoje mjesto u knjizi rekorda.

Kako bi obaranje rekorda bilo još zabavnije, Johnson je odlučio uključiti i svoje fanove te su sve organizirali na crvenom tepihu u Londonu gdje je Johnson bio na svjetskoj premijeri svog novog filma San Andreas.

Koristeći kameru svog smartphonea, Johnson je slikao selfije uz uzbuđene fanove koji su ga bodrili u pokušaju obaranja rekorda. Sudac iz Guinnessove knjige rekorda, Mark McKinley, također je bio na crvenom tepihu kako bi se uvjerio da su se poštivala sva pravila – selfiji su morali uključivati punu sliku lica i vrata te je Johnson morao biti jasno vidljiv na fotografijama. Nekoliko selfija je diskvalificirano, ali ukupno 105 je prihvaćeno što je bilo dovoljno za rekord.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kamen sa srca 26.05.2015.

    Selfie je gluplji čak i od Fejsa.

  • belialmiss 26.05.2015.

    kakva je ovo vijest? di ide ovaj svijet kad na nekom portalu objave vijest o slefijima i ko ih ima najvise ko najmanje a ko ide u guinnessovu knjigu rekorda?? znaci sad svatko moze bit neka faca ili kako god nazvali, samo da sjedi i slika se ili nesto drugo gnoji bez ikakve koristi???

  • Confo 25.05.2015.

    prva pomisao: ma gdje su sada nju iskopali.. kao ono .... The Rock.... oprošteno mu je... ali tebra isto ne razumin... staviš fotić na burst i pići okolo.. opalim 100 slika u 15 sekundi.... kakav je to blesav rekord..? baš ne žimku.. sry...

Komentiraj...
Vidi sve komentare