To je to što me zanima!

Nije se šalio: Elon Musk najavio početak radova na svom tunelu

Čini se da bi Muskov najnoviji projekt mogao biti usmjeren ispod Zemlje i da će već sljedeći mjesec početi kopati tunel koji bi mu skratio vrijeme u gužvama
Vidi originalni članak

Nakon što je zapeo u prometu, Elon Musk se u prosincu na Twitteru požalio da ga to izluđuje toliko da bi mogao izraditi stroj za bušenje tunela i početi kopati...

Iako je to izgledalo kao šala, Musk je rekao da bi mogao početi kopeti u blizini sjedišta kompanije SpaceX. Sada je pak objavio da njegov projekt napreduje i da bi za otprilike mjesec dana mogao početi kopati.

Muskov tunel mogao bi biti usmjeren na to da si skrati put između sjedišta SpaceX-a i zračne luke u Los Angelesu, nagađa TechCrunch. Iako bi i ovdje netko mogao pomisliti da se šali, na direktno pitanje je li ozbiljan, odgovorio je kratko - da. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • St. Jimmy 27.01.2017.

    Ekološki osviješten - ruši, buši, uništavaj...svi oni misle samo na sebe i svoju komociju, sve ostalo je nebitno i svi ostali su nebitni.

  • boki1961zg 27.01.2017.

    Pa postoji helikopter, i od točke A do B može doči za pola sata (valjda se ne boji letenja). Ako se misli voziti svojim ferarijem, ili nekom drugom jurilicom, u tunelu brzinom od oko 300km/h, neče dugo. Na kraju, jednostavnije i daleko jeftinije je kupiti zemljište i na istoj si napraviti cestu.

  • uhljeb 26.01.2017.

    musk - zar nije jednostavnije sagradit aerodrom

Komentiraj...
Vidi sve komentare