To je to što me zanima!

Nije za otpis: Sony planira još dugo živjeti s PS3 konzolom

Uz više od 64 milijuna Playstationa 3 na tržištu, ovih dana stigla je nova, još tanja, konzola koja donosi i veći disk. Iz Sonyja kažu da planiraju dugo živjeti s PS3
Vidi originalni članak

Sony planira sa PS3 konzolom živjeti još dugo vremena, rekao je John Koller iz Sonyja za IGN. Šef marketinga američkog Sonyja kaže kako će njihova najuspješnija konzola to i ostati zbog snažne odanosti korisnika.

- Istraživanja pokazuju da od svih konzola, igrači na Playstationu 3 provode najviše vremena. A oni su i jako dobri kupci. Za nas su naši korisnici stvarno velika vrijednost - rekao je Koller. Sony je dosad prodao više od 64 milijuna Playstationa 3, a ovih dana je stigla i nova još tanja verzija konzole. Uz model od 250 GB, sada će biti i model s diskom od 500 GB te kao opcija i model u bijeloj boji. Koller nije htio komentirati glasine o nasljedniku konzole, i mogućnosti da PS4 i PS3 žive 'rame uz rame' na tržištu. 

U Sonyju velika očekivanja imaju i od Vite koja je tek u prvoj godini, a njen 'životni vijek' je cijelo desetljeće. Koller kaže kako je ovo maraton, a ne sprint te u konačnici očekuju velik uspjeh, i rast prodaje ručne konzole. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • socijalist novoga kova 14.11.2012.

    ps 3 da može pirate traja bi još 6 god znam ljude koji još ps2 i ps1 koriste...

  • Tony_Black988 12.10.2012.

    imam xbox 360 i super je i morate znati da je taj xbox 360 na trzistu vec 7 godina, tako da nemozete usporedjivat konzolu i pc jer me samo zanima kolko ste morali mjenjat dijelova na pcu u ovih 7 godoina da bi mogli igrat sve najnovije naslove, a konzola je bez problema iste pokretala jer je i namjenjena za igranje tako da vas lijepo molim NEMOJTE USPOREDJIVAT KONZOLU I PC... hvala

  • 11.10.2012.

    Ja imam x-box 360 i mislim da bolja grafika za igrice nije potrebna....da se u ovome doista uzivati.Samo sto bi gospoda s malo vise detalja digla cijene opet pa staru konzolu mozes baciti i tako uvijek....ali ja osobno imam misljenje da je ovo dovoljno.PS3 i x-box 360 je zaista ok i grafika je super,igrivost super...ne treba bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare