To je to što me zanima!

Nintendo oduševio fanove: Uz retro konzolu stižu i stare igre

Japanski div lani je uprskao stvar s retro konzolom NES Classic jer su ponudili iznimno malo uređaja. Sada bi stvar trebala biti bolja, no još se ne zna koliko će točno uređaja ponuditi u prodaji
Vidi originalni članak

Nakon što su lani predstavili (i brzo ugasili) NES Classic konzolu, Nintendo je u ponedjeljak predstavio novu retro konzolu kojom su odmah oduševili fanove. A obećali su i da neće ponoviti lanjske greške. 

SNES Classic konzola u prodaju stiže 29. rujna i nudit će je do kraja godine, a uz nju će stići i 21 retro igra, među kojima su The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Metroid, Earthbound i Final Fantasy VI. Osim tih klasika bit će ovdje i igre poput Star Foxa 2, koje nikad nisu objavljene. Konzola će u odnosu na lanjski Classic imati i puno dulje žice od kontrolera pa će igranje biti lakše iz naslonjača. Sama konzola koštat će 80 dolara (oko 530 kuna), prenosi BBC.

NES Classic je lani bio dostupan u toliko malom broju primjeraka da se brzo rasprodao, a Nintendo usprkos potražnji nije nastavio proizvodnju. Sada su obećali da će biti dostupno puno više konzola, iako ne kažu koliko će to biti. No, nije da nemamo razloga za brigu jer su najavili dostupnost samo do kraja godine, bez najava za 2018. godinu, prenosi Engadget.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Der Kommissarrr 27.06.2017.

    A ono najbitnije, street fighter2, super mario world...na tome smo rasli. Inače super je što ovo ima HDMI port, dok one stare konzole ne znam kako funkcioniraju. Treba valjda CRT televizor.

  • TV-HR.COM 27.06.2017.

    Najpovoljniji i najbolji IPTV provider: http://www.iptvhr.com/ ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare