To je to što me zanima!

Nissan povlači 51.000 vozila zbog problema s volanom

Finski YLE javlja kako je ovog mjeseca na jednom Nissan Qashqai+2 automobilu popustio volan, a zbog toga će na kontrolu u cijelom svijetu morati 51.000 Nissana
Vidi originalni članak

Nissan Motor je objavio kako povlače 51.000 vozila u cijelom svijetu kako bi se istražio mogući problem s volanom. Povlače se modeli Qashqai, Qashqai+2 i Nissan NV200, prenosi Reuters

Finski YLE javlja kako je na jednom Qashqai+2 automobilu popustio volan. Navodno će od ukupnog broja vozila koje povlače na kontrolu, na njih 600 morati zamijeniti upravljač.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Der Kommissarrr 14.09.2012.

    Mogu samo reći BRAVO ZA NISSAN! Da vam kažem zašto: imao sam golf V tdi, bio je nov tamo 2007. Znalo se da im krepava zamašnjak, (10 000 kn u ovlaštenom), znalo se da im krepava turbina (9 000 kn u ovlaštenom) i znalo se da im krepavaju sve 4 dizne (4 x 7000 kn). Je li bilo opoziva?? NIJE. Sve je izdržalo 2 godine do isteka garancije, a onda da vidiš sve redom na 30 000 km, zamašnjak pa plati, turbina pa plati, dizna pa druga dizna, a druge dvije sam zamijenio preventivno jer više nisam želio ostajat na cesti. Jeste zbrojili? Da vam pomognem: 47 000 kn sam ja dao na popravke nakon garancije jer VW NE RADI OPOZIVE nego šute kao govno u travi da im se ne naruši reputacija na ovaj način. A ti plati za to. A želio sam samo pouzdan auto. Nikad više VW upravo radi te njihove kapitalističke politike. To vam je ljudi moji VW. Jeli bio kakvih tvorničkih opoziva? Jest, ali za sitnice, novi softver i gluposti, umjesto da zamijene stvari koje su tvronička greška i za koje se zna da će krepati.

  • Mariachi Kontstatosde Prisling 14.09.2012.

    taj nissan qashqai je prelijep terenac,motori extra pogotovo benzinci međutim kad uđem u njega i pogledam interijer budi mi muka između 15 i 20 minuta, tako loše materijale ne stavljaju ni u Daciu!

  • davorek1 13.09.2012.

    Ovaj 24SATA mi se počel gaditi...pa to su normalne servisne akcije, to se događa kod svakog proizvođača, onaj ima problema s papučicom kočnice ili gasa. onaj se sam zapali...ovam otpušten volan....Ljudi, moj klinac se popodne pokakio, očete napravit senzaciju???

Komentiraj...
Vidi sve komentare