To je to što me zanima!

Niste jedini: Appleov novi iOS mnogima je usporio telefone

iOS 11 donosi niz poboljšanja, dizajnerskih dorada i novih mogućnosti, ali dio korisnika žali se da im telefoni sada rade sporije. Apple je samo tjedan dana nakon izlaska objavio i prvu nadogradnju iOS-a
Vidi originalni članak

Brojni korisnici Appleovih uređaja koji su nadogradili telefone na iOS 11 suočili su se s problemima u radu. Tako se mnogi po društvenim mrežama i na Redditu žale na kraći vijek baterije, sporiji rad aplikacija ili jednostavno jako sporo pokretanje i rušenje aplikacija, prenosi TNW.

Neki se žale i na probleme u radu redizjaniranog kontrolnog centra kad je telefon zakjučan, pa tako imaju poteškoća s upravljanjem glazbe. No, ovo nisu problemi koji su rašireni na sve korisnike, ali su zahvaćeni različiti modeli Appleovih uređaja. 

Apple je u utorak već objavio i prvu nadogradnju novog iOS-a koja rješava neke bugove i poboljšava rad uređaja. Ako se još niste prebacili na najnoviji iOS, možete provjeriti jesu li sve vaše aplikacije ažurirane da budu optimizirane za njega ili jednostavno pričekajte da Apple riješi sve probleme u sljedećih nekoliko nadogradnji. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • fazer 03.10.2017.

    I stara petica dobro radi nije baš sve kaj napišu točno

  • Adam Janjiš 29.09.2017.

    OPET:

  • tutek 28.09.2017.

    Ha ha ha... samo dajte, košta daleko više nego vrijedi, ne shvaćaju svi... ha ha ha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare