To je to što me zanima!

Nova aplikacija plaća svaki put kada odete u teretanu vježbati

Aplikacija Gympact vam plaća svaki odlazak u teretanu, a jedini je uvjet da se pri dolasku u teretanu ulogirate i vježbate duže od 30 minuta. Nedolazak se kažnjava
Vidi originalni članak

Ako imate problema s gubitkom kilograma koje ste dobili tijekom blagdana, a ne možete se natjerati na odlazak u teretanu, pomoći vam može nova aplikacija za iPhone Gympact.

Iako zvuči nevjerojatno da bi bilo istinito, aplikacija Gympact vam plaća svaki odlazak u teretanu. Jedini je uvjet da se pri dolasku u teretanu ulogirate i vježbate duže od 30 minuta, piše Daily Mail.

Naime, na početku tjedna "napravite" pakt i upišete koliko dana tijekom tjedna ćete ići vježbati. Nakon toga odete u teretanu i logirate se putem svog iPhonea.

Svake nedjelje novac onih koji nisu otišli u teretanu dijeli se onima koji su bili. Ukoliko propustite jedan odlazak u teretanu, s kreditne kartice "skida" vam se najmanje pet dolara, odnosno onoliko koliko odredite da vam se može naplatiti.

Ukoliko ste bolesni, "ispričnicu" za neodlazak u teretanu možete tražiti od liječnika ili poslodavca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MihaelNećutireć 06.01.2012.

    koja glupost..

  • komentator s marsa 03.01.2012.

    uffff ce bit para nekom ko napravi hack ;)

  • zoxxperia 03.01.2012.

    ako imaš karakter i razumna si osoba,netreba ti nikakva glupa aplikacija. to je samo za glupe lijenčine,a uglavnom takvi i koriste ajfon...

Komentiraj...
Vidi sve komentare