To je to što me zanima!

Nova video platforma za žene, bez vrijeđanja i ružnih riječi

Bivša direktorica YouTubea nagledala se gnjusnih komentara koje su ženama upućivali na toj videomreži pa je odlučila pokrenuti svoju, na kojoj ih neće biti
Vidi originalni članak

YouTube je najveća globalna videomreža, međutim, video na bilo koju od ženskih tema - bilo to zdravlje, majčinstvo, karijera, ljepota, edukacija, kuhanje, spolnost.- izazvat će gomile ružnih komentara, vrijeđanja i prozivanja autorice. Primijetila je to Karen Cahn, koja je u YouTubeu bila izvršna direktorica, i odlučila pokrenuti VProud, mrežu na kojoj se postavlja videosadržaj i raspravlja o ženskim temama, ali bez ružnih riječi.

Željela je stvoriti digitalnu platformu za žene na kojoj mogu bez straha raspravljati o temama koje ih zanimaju. Na VProudu žene iskreno mogu pričati o onome što ih muči, bio to ljubavni život ili zdravlje, priznati da ne vole kuhati ili da im djeca idu na živce, komentirati filmove, glazbu ili knjige..., a da ih zbog toga nitko ne proziva i osuđuje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • otilliaOS33 19.11.2014.

    dobro, a kako misli spriječiti zle komentare? bila je direktorica YouTubea, pa je čitala takve komentare i očigledno ih nije mogla spriječiti....pohvalno, no vidjeti ćemo....ja joj želim uspjeh u svakom slučaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare