To je to što me zanima!

Nova značajka iPhonea 6 Plus: Nekima se telefon čak i savija

iPhone 6 Plus je veći i tanji, no sve više korisnika na Twitteru je objavilo fotografije savinutog telefona koje pokazuju da aluminijska konstrukcija i ne ulijeva povjerenje
Vidi originalni članak

Kako se čini iPhone 6 Plus ima i značajku za koju brojni kupci nisu znali , a sigurno je nisu tražili. Optimisti bi rekli, dobro pa ne puca pod pritiskom . Naime, sve više kupaca telefona s 5,5-inčnim ekranom žali se da im se uređaj savinuo dok su ga nosili u prednjem džepu. A, u YouTube videu Unbox Therapy kanala možete vidjeti da i nije potrebno previše sile da bi se savinuo telefon.

Ovo je nešto što bi očekivali da će se dogoditi ako vam je telefon u stražnjem džepu i sjednete na njega, no prednji su džepovi prilično uobičajeno mjesto gdje većina nas nosi telefone. No, ovo i nije prvi put da je neki iPhone pokleknuo pod pritiskom sile. Na dnu članka možete vidjeti i savinuti iPhone 5S.

Kako je telefon napravljen od aluminija, savijanje je logično, no iPhone 6 Plus je puno veći od dosadašnjih Appleovih telefona i očito je da će korisnici morati biti puno oprezniji. Cnet piše kako iz Applea još nisu komentirali ovaj slučaj koji se već naziva Bend-Gate.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • McM 24.10.2014.

    udjelite sirotinji :D

  • tutek 27.09.2014.

    iphone, prilagodljiv svakoj podlozi (nepovratno).

  • tutek 26.09.2014.

    Ako kupite iphone apple vam poklanja iRoller za ravnanje... ha ha ha http://applenovinky.cz/wp-content/uploads/2014/09/274.jpg

Komentiraj...
Vidi sve komentare