To je to što me zanima!

Novi alarm za pametni telefon može ugasiti samo vaš - selfie

Kada se uključi alarm, aplikacija vas snima dok pokušavate ugasiti zvuk, i tek kada ste se namjestili za selfie i to s otvorenim očima će se zvuk ugasiti
Vidi originalni članak

Za sve koji nisu jutarnji tipovi i nevoljko ustaju rano ujutro alarmi su nužno zlo. U ovo zlatno doba pametnih telefona mnogi koriste upravo mobitele za jutarnji alarm. Postoji niz aplikacija za alarm koje možete isprobati. Neke, pak, pokušavaju biti toliko maštovite pa vam zadaju zadatke koje morate riješiti prije nego se isključi alarm. A sve u nastojanju da ne zanemarite alarm i ustanete na vrijeme. 

Nova aplikacija Snap Me Up napravila je još jedan iskorak u tom smjeru. Da biste isključili alarm ove aplikacije morate prvo snimiti jutarnji selfie.

Google Play

Kada se uključi alarm, aplikacija vas snima dok pokušavate ugasiti zvuk, i tek kada ste se namjestili za selfie i to s otvorenim očima će se zvuk ugasiti. Ugrađeno otkrivanje lica sprječava vas da pritom varate i žmirite ili uslikate mutni selfie, prenosi Mashable

Aplikacija je namijenjena mlađima, koji i snimaju više selfie fotografija. Ako ste hrabri isprobajte aplikaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miko2312 12.05.2015.

    mene cesto ni alarm ne probudi toliko cvrsto spavam da ga ni ne cujem da zvoni ili mozda cak i ne odzvoni haha

  • iPsy 12.05.2015.

    pih..mogli su izmislit aplikaciju koja te najtera da otrčiš bar 50 metara po kući...da prestane alarm zvonit. takva bi meni trebala nekad...i samo nek mi proba sad netko ukrast ideju!

  • elllle 12.05.2015.

    Kim Kardashian ce to sigurno koristiti :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare