To je to što me zanima!

Novi Call of Duty igrat ćemo od petka, a ovako počinje akcija

Nakon futurističkog ratovanja, Call of Duty se vraća u Drugi svjetski rat, a kampanja vas baca odmah na plažu Omaha u Normandiji.
Vidi originalni članak

Call of Duty se od petka vraća u Drugi svjetski rat, kad će fanovi ovog serijala moći opet uživati u akciji koja je i proslavila CoD, a sama single-player kampanja bacit će vas u vatru iskrcavanja u Normandiji. 

U nastavku možete pogledati kako izgleda prvih desetak minuta igre i što vas čeka na samom startu.

Jedan od najpopularnijih serijala u svijetu igara u proteklih 14 godina zaradio je više od 15 milijardi dolara, no proteklih nekoliko futurističkih nastavaka otuđilo je brojne fanove, zbog čega su se kreatori i vratili poznatom ratnom vremenu. Naravno, i velik uspjeh Battlefielda 1 je imao svoju ulogu u tome. 

CoD: WWII izlazi u petak za PS, PC i Xbox, a hrvatski distributer Sancta Domenica organizirao je u zagrebačkom City Center One East Day 1 Launch Event u kojem će svi moći isprobati igru na PS4 Pro konzolama prije kupnje gdje ih čekaju i CoD pokloni.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • TamnaZvijezda 21.11.2017.

    Ne bih vam preporućio da kupujete novi "Call of duty", ja sam je odigrao i nije ništa posebno, nije vrijedna tih novaca.

  • maliturbo 13.11.2017.

    za ps 4 kupujem odma u subotu ode game shop

  • crotenkista 03.11.2017.

    Ako bude ovako na kompjuteru kao što je na video . To će biti zakon i superiška

Komentiraj...
Vidi sve komentare