To je to što me zanima!

Novi Call of Duty zaradio 550 milijuna dolara u prva tri dana

Iz Activisiona se hvale kako je lansiranje novog Call of Duty: Black Ops 3 najbolji početak ove godine u zabavnoj industriji, pritom misleći i na igre i filmove
Vidi originalni članak

Iako se govorilo o padu franšize Call of Duty, prodaja novog nastavka Black Ops 3 pokazuje da se Activisionova zvijezda vratila na stare staze slave. Igra je objavljena prošlog petka i u prva tri dana zaradila je 550 milijuna dolara. 

Uz to, igrači su proveli više od 75 milijuna sati u online verziji igre, rekli su iz Activisiona. No, nisu otkrili koliko je to kopija igre, ali su potvrdili da je digitalna prodaja dvostruko bolja od prošlogodišnje igre Advanced Warfare. 

Igra je objavljena na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One platformama.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • MrDick 18.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KnezDomagoj 17.11.2015.

    COD4 definitivno za mene najjača multiplayer igrica.

  • Chelavi 14.11.2015.

    treba mi igrica i kredit da bi je igro.. kak je krenulo bit ce ko onom filmu the game ak se zove tak uopce.. di onaj mali igra sa onim zatvorenikom cabel-om

Komentiraj...
Vidi sve komentare