To je to što me zanima!

Novi iPhone blago razočarao, pala je i cijena dionica Applea

Nakon što nije oduševio novim telefonom, Apple je imao problema i sa vlastitom stranicom koja nije bila dostupna, a dionica tvrtke je bila u padu za oko 0,6 posto
Vidi originalni članak

Apple je svojim smartphoneima naviknuo korisnike na oduševljenje, no predstavljanjem iPhonea 4S u utorak, blago su razočarali fanove, ali i investitore. Novi telefon donosi poboljšanja, ali ne značajna kao što su brojni očekivali, te je to otvorilo prostor Samsungu, HTC-u, LG-u kojima su skočile vrijednosti dionica, a sada imaju dobru priliku da prema Božiću izbace nove top-modele svojih uređaja i povećaju tržišni udio, piše Reuters.

Dionica Applea tijekom jučerašnjeg predstavljanja u jednom je trenutku pala za pet posto, piše Telegraph, no na kraju je završila u padu za oko 0,6 posto. Reuters prenosi i kako su pale vrijednosti dionica Appleovih dobavljača dijelova.

Uz blago razočaranje novim telefonom, Apple je u utorak imao i problema sa vlastitom stranicom koja je bila nedostupna barem sat vremena, prenosi CNET. Navode kako je korisnike dočekala poruka Access Denied. You don't have permission to access http://www.apple.com/' on this server (Pristup zabranjen. Nemate dozvolu da pristupite na http://www.apple.com/' na ovom serveru).

Zahuktava se pravna bitka sa Samsungom

Niti dan od Appleova predstavljanja iPhonea 4S, Samsung je već najavio da će u Francuskoj i Italiji predati zahtjeve za zabranu prodaje novog uređaja zbog povrede prava patenta. Najavili su iste postupke i u drugim zemljama. Kompanije su  se dosad međusobno tužile u više od 20 slučajeva u 10 zemalja, piše Reuters

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sukibih 10.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Bas je dobro biti ja 06.10.2011.

    pogledala sam predstavljane i odusevljenaaaaaaaaaa sam..imam 4, ali sad zelim ovaj :/

  • NemamPosao 05.10.2011.

    Novi iPhone je zakoooooooon. nemate pojima. Jebli vas Htci i Androidi i ostale ofceeeee.

Komentiraj...
Vidi sve komentare