To je to što me zanima!

Novi LG mobitel želi biti jeftina alternativa Samsungovu Noteu

Novi LG Q Stylus dolazi sa stylusom kojim ćete moći pisati bilješke po ekranu čak i kad je on ugašen, a nudit će solidne performanse i kamere uz 6,2-inčni ekran 18:9 formata
Vidi originalni članak

Nakon što smo nedavno vidjeli G7 ThinQ, LG je u srijedu predstavio novi telefon s oznakom Q u imenu, ali ovaj je namijenjen nešto manje zahtjevnim korisnicima. Iako se radi o uređaju srednjeg ranga, LG kaže da su mu dodali premium značajke kojima bi se trebao razlikovati na tržištu. 

Q Stylus će dolaziti u tri varijante, standardnoj te sa oznakama + i α, a razlikovat će se po memoriji i kamerama. No glavna stvar bit će stylus koji dolazi uz telefon, a LG navodi da bi trebao omogućiti više funkcionalnosti od klasične tipkovnice te njihova olovčica može prepoznati i snimiti vaše pisane bilješke čak i kad je ekran isključen. Stylusom ćete moći i personalizirati fotografije i videa kako bi ih pretvorili u animirane GIF-ove. 

U standardnoj inačici dolazi sa stražnjom kamerom od 16 megapiksela i PDAF autofokusom te prednjom od 8 megapiksela. Zanimljivo je i kako telefon dolazi sa DTS:X 3D zvukom kakav je i na V i G seriji te IP68 otpornosti na vodu i prašinu. 

Iza FullHD ekrana od 6,2 inča (18:9) nalazi se 1,5 ili 1,8 GHz procesori te 3/32 ili 4/64 GB memorije. Kapacitet baterije je 3300 mAh. Još nema informacija o tome kad bi telefon trebao stići kod nas. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zastorljev616 07.06.2018.

    29.6.2007 Steve Jobs je predstavio iphone i pokazao i dokazao da je nas prst bolji od bilo kojeg stilusa 1000%. Ovi se vracaju tehnologiji od prije 20-30 godina (i jos prije toga jer je prva stilus olovka izmisljena 1957). Nikakva poboljsanja, nista novo i revolucijarno

Komentiraj...
Vidi sve komentare