To je to što me zanima!

Novi studij: Londonski koledž nudi vam i edukaciju iz selfieja

Ljubav prema slikanju samog sebe sad je moguće dignuti na novu, akademsku razinu i nakon pohađanja koledža postati kvalificirani majstor fotografiranja selfieja
Vidi originalni članak

Osim iz kreativnog pisanja, slikanja, raznih informatičkih vještina, jezika, prirodnih znanosti, masaže ili psihologije, u jednoj obrazovnoj ustanovi u središtu Londona odnedavno možete steći diplomu i iz - vještine fotografskog autoportretiranja.

Jednomjesečna edukacija iz selfieja na koledžu CityLit pomoći će vam da na profile na društvenim mrežama stavljate kvalitetnije fotografije, ali i izbrusite kritičko promišljanje o fotografskim autoportretima.

Za početak, polaznici trebaju pred svima predstaviti svoje starije uratke te biti spremni na kritiku, a na satovima će se analizirati i neki od poznatih 'selfie' uradaka poput onih Kim Kardashian ili slavne fotografije Ellen Degeneres s dodjele Oscara 2014. Osim o fotografiji, na edukaciji se može doznati ponešto i o identitetu te pamćenju.

Dobrodošli su svi koji su nekad 'okinuli' selfie te se snalaze u aplikacijama za obradu fotografija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • greta guslar 03.02.2015.

    Da bi netko dobro zarađivao na tuđim glupostima, uvede se škola i čak se podigne na akademski nivo.... tako je nastalo i velika večina današnjih studija!!!

  • CptNemo 03.02.2015.

    Na College ima stvarno divljih i preglupih predmeta, ali ovo je vrhunac. Nije nit čudo da je UK u stanju kakvom jest :P.. zamisli diplomu iz : selfies, restauracije namještaja, osnove tenisa, i promatranja ptica --->> 4 predmeta , dovoljno za reći da si "završio školu"..

  • funky_boy 03.02.2015.

    ..naše sponzoruše već odavno imaju tu školu....kasnite englezi,kasnite....;-).

Komentiraj...
Vidi sve komentare