To je to što me zanima!

Novi Superb: Konkurenti ga se boje i za to imaju dobar razlog

VW je prije pokušavao udaljiti Superb od Passata i učinit ga manje poželjnim. Sad su krenuli drugim putem i dobili smo najbolji auto u povijesti češkog proizvođača
Vidi originalni članak

Novi Superb odlično izgleda, dobro se vozi i nudi više prostora nego bilo koji konkurent. Tehnički gledano ovaj auto je vrlo srodan s Passatom, nudi gotovo sve što i razvikani i uspješni konkurent, a uz to je atraktivniji i prostraniji.

Naravno, teško je očekivati da će Superb sada biti popularan poput Passata, no činjenica je da je pred nama uvjerljivo najbolja Škoda svih vremena, i auto koji se može hrvati s najboljima u svakom pogledu. Na dobar vanjski dizajn nadovezuje se unutrašnjost koja ovisno o opremi nudi mnogo luksuza i moderne tehnologije, i koja je vrlo pregledna te ugodno uređena. Kao i kod prethodnika najveća posebnost Superba je izuzetno prostrana unutrašnjost. Straga mjesta ima uvjerljivo više nego kod bilo kojeg konkurenta, a prtljažnik nudi raskošnih 625 litara. I sve to uz ne previše pretjeranu dužinu od 486 cm. Superb je u vožnji iznimno udoban i tih automobil, a kupci mogu birati između dizela od 120 do 190 KS te benzinaca od 125 do 280 KS, automatskih ili ručnih mjenjača te prednjeg ili 4x4 pogona. U Hrvatsku Superb stiže početkom srpnja, a cijena osnovnog modela još se ne zna, no vjerojatno će biti negdje oko 180.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • floridac 29.05.2015.

    Ma čemu taj naslov.Kakav Peteh,Ww je broj jedan i ostaće.Neka pati koga smeta na tome da je WW broj jedan u EU i nas hrvata.

  • Duro 28.05.2015.

    Kada Ceh i Njemac nauce nesto o dizajnu onda im auti nece izgledat od prvog do posljednjeg svi isti a iznutra kao da su jos u 80-tima.

  • expendables 26.05.2015.

    svaka čast puno ljepsa od prethodnih modela i puno agresivnija čista petica za dizajn ali oko cijene bumo vidjeli ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare